Theater

Echo Verhuur is al jaren een trouwe partner in theatertechniek; of het nu gaat om technische voorbereiding en begeleiding van een theatervoorstelling, het verzorgen van het geluid, licht of de verhuur van apparatuur.

We zijn goed thuis in de complexe geluids en lichtsystemen die in theaters vaak worden gebruikt. Ook weten we wat er komt kijken bij de opstart van een nieuwe productie of voorstelling. We kunnen helpen bij de technische realisatie van een theatershow en het opstellen van een technische rider. We kunnen voor uw productie ook een geluidstechnicus, lichttechnicus, zendertechnicus, stagemanager of ander personeel leveren.

Met onze jarenlange ervaring en bekendheid met de theaters kunnen we u verder helpen dan alleen het huren van de benodigde apparatuur. We kunnen ook zorgdragen voor de bediening ervan, op- en afbouw van decor, het uitvoeren van changementen, licht, geluid

Complete theater technische ondersteuning behoord tot de mogelijkheden. Voor het Ledeltheater verzorgen wij de volledige technische assistentie. Ook voor uw voorstelling, of dit ballet, toneel, of cabaret is, wij maken er iets moois van.